SELANA One family

over selana

We geven een nieuwe kijk op stedelijke mobiliteit

Wie zijn we?

We zijn er trots op een Nederlandse fabrikant te zijn. We halen inspiratie uit de opmerkelijke prestaties van het Apollo 11 maanmissieteam, dat tot de verbeelding van de wereld sprak door met succes op de maan te landen. Net zoals zij de grenzen van menselijke verkenning hebben verlegd, worden wij gedreven door een vergelijkbare pioniersgeest om een revolutie teweeg te brengen in de elektrische voertuigindustrie.

Onze naam is afgeleid van de Griekse godin van de maan, Selene, en weerspiegelt onze toewijding om de kracht van de hemellichamen te benutten om een ​​betere toekomst op te bouwen.

This photo shows the Apollo 11 Command-and-Service Module being mated to the spacecraft adapter. Photo filed 1 May 1969. Scan by Kipp Teague.

Hoogwaardig Ontwerp

Onze elektrische steps zijn ontworpen om niet alleen milieuvriendelijk te zijn, maar ook efficiënt en moeiteloos te rijden. We gebruiken alleen materialen en componenten van de hoogste kwaliteit en onze aandacht voor detail is ongeëvenaard in de branche. Wij zijn van mening dat elke rit op een elektrische scooter van SELANA een eersteklas en plezierige ervaring moet zijn.

Neil is in the suspension device while he and some technicians work on his suit, possibly adjusting the thigh pocket. 25 June 1969. Scan courtesy NASA Johnson.

Veiligheid Voorop

Veiligheid staat centraal bij alles wat we doen bij SELANA. Onze elektrische scooters zijn ontworpen en gebouwd met het oog op veiligheid en bevatten functies zoals stevige frames, snel reagerende remmen en felle lichten voor zichtbaarheid. We bieden ook uitgebreide veiligheidsrichtlijnen en tips om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van een veilige en zorgeloze rit.

Duurzame Toekomst

We zijn gepassioneerd over het creëren van een duurzamere en milieubewustere toekomst en we weten dat elke stap telt. Door voor SELANA te kiezen, investeer je niet alleen in een premium en duurzame elektrische scooter, maar zet je ook een stap in de richting van een betere wereld.